Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kouluttaja

Olen Elina Paavola ja toimin Koirakoulu Vireen kouluttajana. Olen suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon, osaamisalana eläintenkouluttaminen. Intohimonani on agility, jossa kilpailen kromfohrländer Zeron kanssa 3-luokassa. Olimme mukana voittamassa medien SM-joukkuekultaa 2017. Parsonrussellinterrierini Fonzie jäi syksyllä 2014 eläkkeelle agilitystä hallitsevana piirinmestarina. Omien koirieni lisäksi olen ohjannut useita lainakoiria (12 eri rotua) kaikissa agilityn taso- ja säkäluokissa. Koulutan parhaillani Zerosta homekoiraa, joten homekoirapalveluita on saatavilla toivottavasti tulevaisuudessa.

Minä olen suorittanut agilityn, dobon, nose workin ja tokon koulutusohjaajakurssit sekä osallistunut useille eläintenkouluttajien kursseille ja luennoille. Minulla on vahva hevostausta ja olen toiminut 10 vuotta raviurheilun nuorisovastaavana sekä vetänyt 4H:n dogsitter-koulutusta koirista kiinnostuneille nuorille.

Tavoitteeni on antaa ihmisille mahdollisuus parantaa yhteistyötä oman koiransa kanssa. Koiranlukutaito, motivaatio ja iloinen oppiminen ovat tärkeimmät asiat lajista riippumatta. Koiran kouluttaminen ja oikeanlainen aktivointi tekee nelijalkaisesta mukavan kumppanin arkielämässä.

Vuoden 2016 Agilityländeri "Zero"

Suomenmestaruus agilityn joukkuekilpailussa 2017